Skip to content

Mij naam is Wim Keessen en ik ben vrijetijds natuurfotograaf. Voor mij is het erg inspirerend om in een landelijke natuurlijke omgeving te zijn en daar boeiende momenten in het landschap van bloemen en insecten vast te leggen. Mijn foto’s zijn daarbij een instrument voor communicatie over de natuur en het behoud daarvan. 

Mijn stijl kenmerkt zich door het gebruik van combinaties van zachte pastelkleuren al dan niet gecombineerd met beweging en andere fototechnieken.

Om mijn gedachten en gevoelens om te zetten in creatieve beelden, hou ik ervan om te experimenteren met verschillende invalshoeken en fototechnieken.

Om mijzelf verder te ontwikkelen als natuurfotograaf heb ik in 2022 de opleiding “Grip op Groei” succesvol afgesloten met een fotoserie en een boek over “Verstilling aan de rivier”.

In 2023 heb ik de cursus Grip op Beeldtaal gevolgd om een eigen invulling van beelden te geven, van wat ik zie, beleef en voel.

Mijn laatste project van augustus/september 2023 is een Muti-media serie over de “Stilte van het Wad”.

Fotografen die mij inspireren zijn Erik Malm, Gosse Bouma, Hans Strand, Theo Bosboom, Johan van der Wielen, Loulou Beavers en Stephan van Fleteren.

Als je geinteresseerd ben in een of meer foto’s kan kan ik een afdruk verzorgen op papier, glas of op andere media. Neem dan s.v.p. contact op via de contactpagina in het hoofdmenu.